Crystallization: Measurements, Data, and Prediction

Kirsi Jouppila, Yrjö H. Roos

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationFood Properties Handbook
RedaktörerMohammad Shafiur Rahman
Antal sidor23
UtgivningsortBoca Raton, FL 33487-2742
FörlagCRC Press, Taylor & Francis Group
Utgivningsdatum2009
Utgåva2
Sidor323-345
ISBN (tryckt)978-0-8493-5005-4
ISBN (elektroniskt)978-1-4200-0309-3
DOI
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Jouppila, K., & Roos, Y. H. (2009). Crystallization: Measurements, Data, and Prediction. I M. S. Rahman (Red.), Food Properties Handbook (2 red., s. 323-345). Boca Raton, FL 33487-2742: CRC Press, Taylor & Francis Group. https://doi.org/10.1201/9781420003093.ch10