Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays

Päivi Kanerva, Outi Brinck, Tuula Sontag-Strohm, Hannu Salovaara, Jussi Loponen

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftJournal of Cereal Science
Volym53
Nummer3
Sidor (från-till)335-339
ISSN0733-5210
DOI
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Vetenskapsgrenar

  • 415 Övriga jordbruksvetenskaper
  • 1182 Biokemi, cell- och molekylärbiologi
  • Manglin-Food

    Salovaara, H. (Principal Investigator), Loponen, J. (Projektledare), Kanerva, P. (Deltagare), Sontag-Strohm, T. (Deltagare) & Brinck, O. (Deltagare)

    01/01/200730/06/2011

    Projekt: Forskningsprojekt

Citera det här