Den dansande Mumindalen: Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråksvenska
    Titel på gästpublikationI litteraturens underland : Festkrift till Boel Westin
    RedaktörerMaria Andersson, Elina Druker, Kristin Hallberg
    UtgivningsortGöteborg
    FörlagMakadam
    Utgivningsdatum2011
    ISBN (tryckt)978-91-7061-093-6
    StatusPublicerad - 2011
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 612 Språk och litteratur
    • barnlitteratur, ungdomslitteratur, Tove Jansson, dans
    • 6132 Bildkonst och formgivning

Citera det här

Happonen, S. (2011). Den dansande Mumindalen: Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk. I M. Andersson, E. Druker, & K. Hallberg (Red.), I litteraturens underland: Festkrift till Boel Westin Göteborg: Makadam.
    Happonen, Sirke. / Den dansande Mumindalen : Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk. I litteraturens underland: Festkrift till Boel Westin. redaktör / Maria Andersson ; Elina Druker ; Kristin Hallberg. Göteborg : Makadam, 2011.
    @inbook{8bd1ff269c634d6d953d22456d4ed512,
    title = "Den dansande Mumindalen: Spralliga spr{\aa}ng och existentiellt r{\"o}relsespr{\aa}k",
    keywords = "612 Spr{\aa}k och litteratur, barnlitteratur, ungdomslitteratur, Tove Jansson, dans, 6132 Bildkonst och formgivning",
    author = "Sirke Happonen",
    note = "s. 396-403. Volume: Proceeding volume:",
    year = "2011",
    language = "svenska",
    isbn = "978-91-7061-093-6",
    editor = "Maria Andersson and Elina Druker and Kristin Hallberg",
    booktitle = "I litteraturens underland",
    publisher = "Makadam",
    address = "Sverige",

Happonen, S 2011, Den dansande Mumindalen: Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk. i M Andersson, E Druker & K Hallberg (red), I litteraturens underland: Festkrift till Boel Westin. Makadam, Göteborg.

Den dansande Mumindalen : Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk. / Happonen, Sirke.

I litteraturens underland: Festkrift till Boel Westin. red. / Maria Andersson; Elina Druker; Kristin Hallberg. Göteborg : Makadam, 2011.

TY - CHAP

T1 - Den dansande Mumindalen

T2 - Spralliga språng och existentiellt rörelsespråk

AU - Happonen, Sirke