Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråksvenska
Titel på gästpublikationBarnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden
RedaktörerJorgensen & Maagero
FörlagNovus forlag, Oslo
Utgivningsdatum2009
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Lundkvist, M. S. (2009). Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. I Jorgensen & Maagero (Red.), Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden Novus forlag, Oslo.
Lundkvist, Marina Sofie. / Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. redaktör / Jorgensen & Maagero. Novus forlag, Oslo, 2009.
@inbook{73879db691b74c65a25f4049a9a9ba6a,
title = "Den sv{\aa}rf{\aa}ngade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik",
author = "Lundkvist, {Marina Sofie}",
year = "2009",
language = "svenska",
editor = "{Jorgensen & Maagero}",
booktitle = "Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden",
publisher = "Novus forlag, Oslo",
address = "Norge",

Lundkvist, MS 2009, Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. i Jorgensen & Maagero (red.), Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. Novus forlag, Oslo.

Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik. / Lundkvist, Marina Sofie.

Barnkultur och barnkulturelle uttrykk i Norden. red. / Jorgensen & Maagero. Novus forlag, Oslo, 2009.

TY - CHAP

T1 - Den svårfångade barnkulturen. Om barnkultur i teori och praktik

AU - Lundkvist, Marina Sofie

PY - 2009