Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica

Tuomas Heikkilä (Redaktör), Teemu Roos (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
FörlagOxford University Press
Volym31:3
StatusPublicerad - sep 2016
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnDigital Scholarship in the Humanities
FörlagOxford University Press
Nr.3
Volym31
ISSN (tryckt)2055-7671
ISSN (elektroniskt)2055-768X

Vetenskapsgrenar

• 113 Data- och informationsvetenskap

Citera det här

Heikkilä, T., & Roos, T. (Red.) (2016). Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica. (Digital Scholarship in the Humanities; Vol. 31, Nr. 3). Oxford University Press.
@book{61a86802b4ab48b59fc6cb3cc21b0c28,
title = "Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica",
keywords = "113 Computer and information sciences",
editor = "Tuomas Heikkil{\"a} and Teemu Roos",
year = "2016",
month = "9",
language = "English",
volume = "31:3",
series = "Digital Scholarship in the Humanities",
publisher = "Oxford University Press",
number = "3",
address = "United Kingdom",

Heikkilä, T & Roos, T (red) 2016, Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica. Digital Scholarship in the Humanities, nr. 3, vol. 31, vol. 31:3, Oxford University Press.

Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica. / Heikkilä, Tuomas (Redaktör); Roos, Teemu (Redaktör).

Oxford University Press, 2016. (Digital Scholarship in the Humanities; Vol. 31, Nr. 3).

TY - BOOK

T1 - Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica

A2 - Heikkilä, Tuomas

A2 - Roos, Teemu

PY - 2016/9

Y1 - 2016/9

KW - 113 Computer and information sciences

M3 - Anthology or special issue

VL - 31:3

T3 - Digital Scholarship in the Humanities

BT - Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica

PB - Oxford University Press

Heikkilä T, (ed.), Roos T, (ed.). Digital Scholarship in the Humanities: Special Issue on Studia Stemmatologica. Oxford University Press, 2016. (Digital Scholarship in the Humanities; 3).