Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftBangladesh journal of life sciences
Volym21
Utgåva1
Sidor (från-till)143-146
ISSN1023-0858
StatusPublicerad - 2008
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Citera det här

Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain (2008). Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms. Bangladesh journal of life sciences, 21(1), 143-146.
Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain . / Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms. I: Bangladesh journal of life sciences. 2008 ; Vol. 21, Nr. 1. s. 143-146.
@article{7a5a057cd1db41c4a672fbbac24490e3,
title = "Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms.",
author = "Majumder, {Muntasir Mamun} and {Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain}",
year = "2008",
language = "English",
volume = "21",
pages = "143--146",
journal = "Bangladesh journal of life sciences",
issn = "1023-0858",
publisher = "Institute of Life Sciences, Jahangirnagar University",
number = "1",

Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain 2008, 'Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms.', Bangladesh journal of life sciences, vol. 21, nr. 1, s. 143-146.

Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms. / Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain .

I: Bangladesh journal of life sciences, Vol. 21, Nr. 1, 2008, s. 143-146.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

TY - JOUR

T1 - Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms.

AU - Majumder, Muntasir Mamun

AU - Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Article

VL - 21

SP - 143

EP - 146

JO - Bangladesh journal of life sciences

JF - Bangladesh journal of life sciences

SN - 1023-0858

IS - 1

Raushanara Akter, SM Raquibul Hasan, Abdullah Faruque, Ehsanul Hoque Mazumder, Moni Rahi Saha, Muntasir Mamun Majumder, Md. Ashraful Alam, Md. Mokarram Hossain . Dissolution study of some commercially available sustained release Diclofenac sodium tablet dosage forms. Bangladesh journal of life sciences. 2008;21(1):143-146.