Does Microencapsulation Improve Storage Stability of Cloudberry (Rubus chamaemorus) Ellagitannins?

Pia Laine, Petri Tapio Kylli, Marina Heinonen, Kirsi Jouppila

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationWater properties in food, health, pharmaceutical and biological systems : ISOPOW 10
Redaktörer D. S. Reid, T. Sajjaanantakul, P.J. Lillford, S. Charoenrein
Antal sidor8
UtgivningsortUSA
FörlagWiley Blackwell
Utgivningsdatum2010
Sidor563-569
ISBN (tryckt)978-0-8138-1273-1
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 118 Biovetenskaper

Citera det här

Laine, P., Kylli, P. T., Heinonen, M., & Jouppila, K. (2010). Does Microencapsulation Improve Storage Stability of Cloudberry (Rubus chamaemorus) Ellagitannins? I D. S. Reid, T. Sajjaanantakul, P. J. Lillford, & S. Charoenrein (Red.), Water properties in food, health, pharmaceutical and biological systems: ISOPOW 10 (s. 563-569). USA: Wiley Blackwell.