Effect of pre-rigor temperature incubation on sarcoplasmic protein solubility, calpain activity and meat quality in porcine muscle

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of 59th International Congress of Meat Science and Technology
RedaktörerMeltem Serdaroğlu, Burcu Öztürk, Tolga Akcan
Antal sidor4
UtgivningsortIzmir
FörlagIcoMST
Utgivningsdatum2013
ArtikelnummerS6B-12
ISBN (elektroniskt)978-605-125-720-4
StatusPublicerad - 2013
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangInternational congress of meat science and technology - Izmir, Turkiet
Varaktighet: 18 aug 201323 aug 2013
Konferensnummer: 59

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Liu, J., Ruusunen, M., Puolanne, E., & Ertbjerg, P. (2013). Effect of pre-rigor temperature incubation on sarcoplasmic protein solubility, calpain activity and meat quality in porcine muscle. I M. Serdaroğlu, B. Öztürk, & T. Akcan (Red.), Proceedings of 59th International Congress of Meat Science and Technology [S6B-12] Izmir: IcoMST.