Effects of content and type of binary polyol mixtures on physical and mechanical properties of starch-based edible films

Riku A. Talja, Harry Helen, Yrjö H Roos, Kirsi Jouppila

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationWater properties of food, pharmaceutical, and biological materials
RedaktörerMaria del Pilar Buera, Jorge Welti-Chanes, Peter J. Lillford, Horacio R. Corti
Antal sidor7
UtgivningsortBoca Raton
FörlagTaylor & Francis
Utgivningsdatum2006
Sidor413-419
ISBN (tryckt)978-0-8493-2993-7
ISBN (elektroniskt)978-1-4200-0118-1
StatusPublicerad - 2006
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnFood preservation technology
Volym9

Citera det här

Talja, R. A., Helen, H., Roos, Y. H., & Jouppila, K. (2006). Effects of content and type of binary polyol mixtures on physical and mechanical properties of starch-based edible films. I M. del Pilar Buera, J. Welti-Chanes, P. J. Lillford, & H. R. Corti (Red.), Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials (s. 413-419). (Food preservation technology; Vol. 9). Boca Raton: Taylor & Francis.