Effects of plant species, stage of maturity and level of formic acid addition on plant mediated lipolysis during ensiling

Erja Koivunen, Seija Jaakkola, Terttu Heikkilä, Anna-Maija Lampi, Anni Halmemies-Beauchet-Filleau, Michael, R.F. Lee, Kevin Shingfield, Ana L. Winters, Aila Vanhatalo

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the XVI International Silage Conference, Hämeenlinna, Finland, 2-4 July 2012
RedaktörerKaisa Kuoppala, Marketta Rinne, Aila Vanhatalo
Antal sidor2
UtgivningsortHelsinki
FörlagMTT Agrifood Research Finland
Utgivningsdatum2012
Sidor248-249
ISBN (tryckt)978-952-487-384-0
ISBN (elektroniskt)978-978-952-385-6
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangInternational Silage Conference - Hämeenlinna, Finland
Varaktighet: 2 jul 20124 jul 2012
Konferensnummer: 16

Vetenskapsgrenar

  • 4111 Jordbruksvetenskap

Citera det här

Koivunen, E., Jaakkola, S., Heikkilä, T., Lampi, A-M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Lee, M. R. F., ... Vanhatalo, A. (2012). Effects of plant species, stage of maturity and level of formic acid addition on plant mediated lipolysis during ensiling. I K. Kuoppala, M. Rinne, & A. Vanhatalo (Red.), Proceedings of the XVI International Silage Conference, Hämeenlinna, Finland, 2-4 July 2012 (s. 248-249). Helsinki: MTT Agrifood Research Finland.