El Horizonte Medio

Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia

Antti Korpisaari (Redaktör), Juan Chacama (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkspanska
UtgivningsortArica
FörlagInstituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá
Antal sidor339
ISBN (tryckt)978-956-7021-49-9
StatusPublicerad - 2015
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnTravaux de l'Institut Français d'Études Andines
FörlagInstituto Francés de Estudios Andinos
Volym330
ISSN (tryckt)0768-424X

Vetenskapsgrenar

• 615 Historia och arkeologi

Citera det här

Korpisaari, A., & Chacama, J. (Red.) (2015). El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines; Vol. 330). Arica: Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá.
Korpisaari, Antti (Redaktör) ; Chacama, Juan (Redaktör). / El Horizonte Medio : Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Arica : Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 s. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines).
@book{9135888fce30412f89b3e1ccfff0a2be,
title = "El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Per{\'u}, norte de Chile y Bolivia",
keywords = "615 Historia och arkeologi, Tiwanaku, Wari, Keskihorisontti, arkeologia, Peru, Chile, Bolivia",
editor = "Antti Korpisaari and Juan Chacama",
year = "2015",
language = "spanska",
isbn = "978-956-7021-49-9",
series = "Travaux de l'Institut Fran{\cc}ais d'{\'E}tudes Andines",
publisher = "Instituto Franc{\'e}s de Estudios Andinos & Universidad de Tarapac{\'a}",
address = "Frankrike",

Korpisaari, A & Chacama, J (red) 2015, El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Travaux de l'Institut Français d'Études Andines, vol. 330, Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, Arica.

El Horizonte Medio : Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. / Korpisaari, Antti (Redaktör); Chacama, Juan (Redaktör).

Arica : Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 s. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines; Vol. 330).

TY - BOOK

BT - El Horizonte Medio

PB - Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá

CY - Arica

Korpisaari A, (ed.), Chacama J, (ed.). El Horizonte Medio: Nuevos aportes para el sur de Perú, norte de Chile y Bolivia. Arica: Instituto Francés de Estudios Andinos & Universidad de Tarapacá, 2015. 339 s. (Travaux de l'Institut Français d'Études Andines).