Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles

Ilka Selmer, Julia Karnetzke, Christian Kleemann, Mari Lehtonen, Kirsi S. Mikkonen, Ulrich Kulozik, Irina Smirnova

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
TidskriftJournal of Food Engineering
Volym260
Sidor (från-till)1-11
Antal sidor11
ISSN0260-8774
DOI
StatusPublicerad - nov 2019
MoE-publikationstypA1 Tidskriftsartikel-refererad

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Selmer, I., Karnetzke, J., Kleemann, C., Lehtonen, M., Mikkonen, K. S., Kulozik, U., & Smirnova, I. (2019). Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles. Journal of Food Engineering, 260, 1-11. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016