'Enemies of the People'? The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationPopular Rule, Constitutional Law, and Politics
RedaktörerMatilda Arvidsson, Leila Brännström, Panu Minkkinen
UtgivningsortEdinburgh
FörlagEdinburgh University Press
Utgivningsdatum2020
Status!!In preparation - 2020
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 513 Juridik
  • 517 Statsvetenskap

Citera det här

Minkkinen, P. (2020). 'Enemies of the People'? The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'. Manuskript förbereds. I M. Arvidsson, L. Brännström, & P. Minkkinen (Red.), Popular Rule, Constitutional Law, and Politics Edinburgh: Edinburgh University Press.
Minkkinen, Panu. / 'Enemies of the People'? The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'. Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. redaktör / Matilda Arvidsson ; Leila Brännström ; Panu Minkkinen. Edinburgh : Edinburgh University Press, 2020.
@inbook{168e5afdca3a4abfb3c9af84399e41a7,
title = "'Enemies of the People'?: The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'",
keywords = "513 Law, Constitutional theory, 517 Political science, Populism, Popular sovereignty",
author = "Panu Minkkinen",
year = "2020",
language = "English",
editor = "Matilda Arvidsson and Leila Br{\"a}nnstr{\"o}m and Panu Minkkinen",
booktitle = "Popular Rule, Constitutional Law, and Politics",
publisher = "Edinburgh University Press",
address = "United Kingdom",

Minkkinen, P 2020, 'Enemies of the People'? The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'. i M Arvidsson, L Brännström & P Minkkinen (red), Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. Edinburgh University Press, Edinburgh.

'Enemies of the People'? The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'. / Minkkinen, Panu.

Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. red. / Matilda Arvidsson; Leila Brännström; Panu Minkkinen. Edinburgh : Edinburgh University Press, 2020.

TY - CHAP

T1 - 'Enemies of the People'?

T2 - The Judiciary and Claude Lefort's 'Savage Democracy'

AU - Minkkinen, Panu

PY - 2020

Y1 - 2020