Enzyme-mediated gelation of polysaccharides yields bio-based aerogels

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationGums and Stabilisers for the Food Industry : Hydrocolloid functionality for affordable and sustainable global food solutions
RedaktörerGlyn O. Phillips, Peter A. Williams
UtgivningsortCambridge
FörlagRoyal Society of Chemistry
ISBN (tryckt)978-1-78262-327-4
ISBN (elektroniskt)978-1-78262-383-0
DOI
Status!!In preparation - 2015
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangGums and Stabilisers for the Food Industry Conference - Wrexham, UK, Storbritannien
Varaktighet: 23 jun 201526 jun 2015
Konferensnummer: 18

Publikationsserier

NamnSpecialists publications
Nummer353

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Ghafar, A., Parikka, K. M., Sontag-Strohm, T. S., Österberg, M., Tenkanen, T. M., & Mikkonen, K. S. (2015). Enzyme-mediated gelation of polysaccharides yields bio-based aerogels. Manuskript förbereds. I G. O. Phillips, & P. A. Williams (Red.), Gums and Stabilisers for the Food Industry : Hydrocolloid functionality for affordable and sustainable global food solutions (Specialists publications; Nr. 353). Cambridge: Royal Society of Chemistry. https://doi.org/10.1039/9781782623830