Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa

Anni Halmemies, Marjo Karasti, Tuomo Kokkonen, Seija Jaakkola, Anna-Maija Lampi, Vesa Toivonen, Kevin J. Shingfield, Aila Vanhatalo

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationMaataloustieteen päivät 2010 : [verkkojulkaisu]
RedaktörerAnneli Hopponen
Antal sidor7
Utgivningsort[Helsinki]
FörlagSuomen maataloustieteellinen seura
Utgivningsdatum2010
ISBN (elektroniskt)978-951-9041-54-4
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangMaataloustieteen päivät 2010 - Helsinki, Finland
Varaktighet: 12 jan 201013 jan 2010

Publikationsserier

NamnSuomen maataloustieteellisen seuran julkaisuja
FörlagSuomen maataloustieteellinen seura
Nummer26
ISSN (elektroniskt)0358-5220

Vetenskapsgrenar

  • 411 Jordbruks- och skogsvetenskaper
  • 412 Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Citera det här

Halmemies, A., Karasti, M., Kokkonen, T., Jaakkola, S., Lampi, A-M., Toivonen, V., ... Vanhatalo, A. (2010). Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa. I A. Hopponen (Red.), Maataloustieteen päivät 2010: [verkkojulkaisu] (Suomen maataloustieteellisen seuran julkaisuja; Nr. 26). [Helsinki]: Suomen maataloustieteellinen seura.