Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationUudistuva ja kehittyvä ainedidaktiikka : Ainedidaktinen symposiumi 8.2.2008 Helsingissä. Osa 2 / Arto Kallioniemi (toim.)
    RedaktörerArto Kallioniemi
    Antal sidor9
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagHelsingin yliopisto
    Utgivningsdatum2008
    Sidor519-527
    ISBN (tryckt)978-952-10-4970-5
    StatusPublicerad - 2008
    MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
    EvenemangUudistuva ja kehittyvä ainedidaktiikka : Ainedidaktinen symposiumi 8.2.2008 Helsingissä - Helsinki
    Varaktighet: 1 jan 1800 → …

Publikationsserier

NamnTutkimuksia / Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos
    ISSN (tryckt)1795-2158

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik
    • opettajankoulutus
    • luokanopettajat
    • lastentarhanopettajat
    • luonnontieteet
    • opetus
    • havainnointi

Citera det här

Suomela, L., Ahtee, M., Juuti, K., Lampiselkä, J., & Lavonen, J. (2008). Esi- ja alkuopettajiksi sekä luokanopettajiksi opiskelevien käsityksiä havaintojen tekemisestä. I A. Kallioniemi (Red.), Uudistuva ja kehittyvä ainedidaktiikka: Ainedidaktinen symposiumi 8.2.2008 Helsingissä. Osa 2 / Arto Kallioniemi (toim.) (s. 519-527). (Tutkimuksia / Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitos). Helsinki: Helsingin yliopisto.