Petteri Muukkonen, Vilna Tyystjärvi

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingFörord / efterordVetenskaplig

Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationCreating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes
RedaktörerVilna Tyystjärvi, Petteri Muukkonen
FörlagUniversity of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography
Utgivningsdatum2018
Sidor1-3
ISBN (elektroniskt)978-951-51-3984-9
StatusPublicerad - 2018
MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnDepartment of Geosciences and Geography C
NummerC14
ISSN (elektroniskt)1798-7938

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Muukkonen, P., & Tyystjärvi, V. (2018). Expectations of working life from GIS higher education: do we teach right things for young geographers and GIS experts? I V. Tyystjärvi, & P. Muukkonen (Red.), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes (s. 1-3). (Department of Geosciences and Geography C; Nr. C14). University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography.