Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet

Framing Genetics and Medical Scientists in Television

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationThe Public Communication of Science : Critical Concepts in Sociology
RedaktörerMassimiano Bucchi, Brian Trench
UtgivningsortAbingdon
FörlagRoutledge
Utgivningsdatum2016
ISBN (tryckt)978-0-415-71804-2
StatusPublicerad - 2016
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 518 Medie- och kommunikationsvetenskap

Citera det här

Väliverronen, E. T. (2016). Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television. I M. Bucchi, & B. Trench (Red.), The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology Abingdon: Routledge.
Väliverronen, Esa Tapani. / Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet : Framing Genetics and Medical Scientists in Television. The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. redaktör / Massimiano Bucchi ; Brian Trench. Abingdon : Routledge, 2016.
@inbook{d16ef53d442e4340a10354e4b5a18d5a,
title = "Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television",
keywords = "518 Media and communications",
author = "V{\"a}liverronen, {Esa Tapani}",
year = "2016",
language = "English",
isbn = "978-0-415-71804-2",
editor = "Massimiano Bucchi and Brian Trench",
booktitle = "The Public Communication of Science",
publisher = "Routledge",
address = "International",

Väliverronen, ET 2016, Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet: Framing Genetics and Medical Scientists in Television. i M Bucchi & B Trench (red), The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. Routledge, Abingdon.

Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet : Framing Genetics and Medical Scientists in Television. / Väliverronen, Esa Tapani.

The Public Communication of Science: Critical Concepts in Sociology. red. / Massimiano Bucchi; Brian Trench. Abingdon : Routledge, 2016.

TY - CHAP

T1 - Expert, Healer, Reassurer, Hero and Prophet

T2 - Framing Genetics and Medical Scientists in Television

AU - Väliverronen, Esa Tapani