Extensive Prolamin Hydrolysis Occurs in Rye Malt Sourdoughs as Evaluated by R5 ELISA Methods.

Jussi Loponen, Päivi Kanerva, Tuula Sontag-Strohm, Hannu Salovaara, M. G. Gänzle

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the 13th international coeliac disease symposium 2009
Antal sidor2
UtgivningsortAmsterdam
Utgivningsdatum2009
SidorP-182
StatusPublicerad - 2009
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangInternational coeliac disease symposium - Amsterdam , Holland
Varaktighet: 6 apr 20098 apr 2009
Konferensnummer: 13

Citera det här

Loponen, J., Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., & Gänzle, M. G. (2009). Extensive Prolamin Hydrolysis Occurs in Rye Malt Sourdoughs as Evaluated by R5 ELISA Methods. I Proceedings of the 13th international coeliac disease symposium 2009 (s. P-182). Amsterdam.