Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Sammanfattning

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationTala om mångfald! : Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund
RedaktörerKarin Creutz, Mika Helander
Antal sidor16
UtgivningsortHelsingfors
FörlagSvenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Utgivningsdatum2015
Sidor141-156
ISBN (tryckt)978-952-10-8828-5
StatusPublicerad - 2015
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnSSKH Meddelanden
FörlagSvenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Nummer79
ISSN (tryckt)1235-3892

Vetenskapsgrenar

• 5141 Sociologi
  • 5142 Social- och samhällspolitik

Citera det här

Alho, R. J. (2015). Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. I K. Creutz, & M. Helander (Red.), Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund (s. 141-156). (SSKH Meddelanden; Nr. 79). Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet.
Alho, Rolle Julius. / Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. redaktör / Karin Creutz ; Mika Helander. Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2015. s. 141-156 (SSKH Meddelanden; 79).
@inbook{d7f0f5c54ab1477aad8871466a158623,
title = "Fackf{\"o}reningarnas reaktion p{\aa} den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-omr{\aa}det",
abstract = "Title in English: {"}Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.",
keywords = "5141 Sociology, 5142 Social policy",
author = "Alho, {Rolle Julius}",
year = "2015",
language = "English",
isbn = "978-952-10-8828-5",
series = "SSKH Meddelanden",
publisher = "Svenska social- och kommunalh{\"o}gskolan vid Helsingfors universitet",
number = "79",
pages = "141--156",
editor = "Creutz, {Karin } and Mika Helander",
booktitle = "Tala om m{\aa}ngfald!",
address = "Finland",

Alho, RJ 2015, Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. i K Creutz & M Helander (red), Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. SSKH Meddelanden, nr. 79, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, Helsingfors, s. 141-156.

Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. / Alho, Rolle Julius.

Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. red. / Karin Creutz; Mika Helander. Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2015. s. 141-156 (SSKH Meddelanden; Nr. 79).

TY - CHAP

T1 - Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området

AU - Alho, Rolle Julius

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Title in English: "Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.

AB - Title in English: "Trade Unions' Responses to Transnational Mobility in the Helsinki-Tallinn Area.

KW - 5141 Sociology

KW - 5142 Social policy

M3 - Chapter

SN - 978-952-10-8828-5

T3 - SSKH Meddelanden

SP - 141

EP - 156

BT - Tala om mångfald!

A2 - Creutz, Karin

A2 - Helander, Mika

PB - Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet

CY - Helsingfors

Alho RJ. Fackföreningarnas reaktion på den transnationella mobiliteten i Helsingfors-Tallinn-området. I Creutz K, Helander M, redaktörer, Tala om mångfald!: Medborgarsamhället, media, universitet och etnicitet : Festskrift till Tom Sandlund. Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet. 2015. s. 141-156. (SSKH Meddelanden; 79).