Fermented cereal-based functional foods

Hannu Salovaara, Lauri Simonson

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Sammanfattning

Salovaara, H. & Simonson, L. 2004. Fermented cereal-based functional foods. Pages 721-727 in Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology, YH Hui, LM Goddik, AS Hansen, J Josephsen, WK Nip, PS Stanfield & F Toldra (eds.). Marcel Dekker Inc.,New York.
Originalspråkengelska
Titel på värdpublikationHandbook of Food and Beverage Fermentation Technology
RedaktörerYH Hui, LM Goddick, AS Hansen, J Josephsen, WK Nip, PS Stanfield, F Toldra
Antal sidor6
FörlagMarcel Dekker
Utgivningsdatum2004
Sidor721-727
StatusPublicerad - 2004
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 220 Industriell bioteknologi

Citera det här