Projekt per år
Originalspråk | engelska |
---|---|
Artikelnummer | 1368980022001707 |
Tidskrift | Public Health Nutrition |
Volym | 25 |
Nummer | 11 |
Sidor (från-till) | 3265-3277 |
Antal sidor | 13 |
ISSN | 1368-9800 |
DOI | |
Status | Publicerad - nov. 2022 |
MoE-publikationstyp | A1 Tidskriftsartikel-refererad |
Vetenskapsgrenar
- 3143 Nutrition
Projekt
- 1 Slutfört
-
Assessing the potential of novel food production technologies to improve the environmental sustainability of food systems
Tuomisto, H., Mazac, R. M., El Wali, M., Karinen, H. J., Kokko, R. I. E., Omotosho, T. O. & Dalmau Arredondo, L.
Faculty of Agriculture and Forestry
02/09/2019 → 31/12/2022
Projekt: Helsingfors Universitetets treåriga forskningsprojekt