Food Research and Innovation Strategy for Finland 2021-2035

Nesli Sözer, Emilia Nordlund, Kaisa Poutanen, Maria Åkerman, Marina Heinonen, Mari Sandell, Marjukka Kolehmainen, Liisa Maunuksela, Johanna Vilkki, Suvi Virtanen, Baoru Yang

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Bidragets titel på inmatningsspråkSuomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035
Originalspråkengelska
UtgivningsortEspoo
FörlagVTT Technical Research Centre of Finland
Antal sidor24
ISBN (elektroniskt)978-951-38-8830-5, 978-951-38-8829-9
DOI
StatusPublicerad - 2021
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Bibliografisk information

Julkaistu myös Suomen kielellä:
Suomen ruokatutkimuksen ja-innovoinnin strategia 2021-2035.

Vetenskapsgrenar

  • 3143 Nutrition

Citera det här