Galenos

Introduktion till medicinska studier

Erkki Hiltunen (Redaktör), Peter Holmberg (Redaktör), Erkki J Jyväsjärvi (Redaktör), Matti Kaikkonen (Redaktör), Sari Lindblom-Ylänne (Redaktör), Walter Nienstedt (Redaktör), Kristiina Wähälä (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråksvenska
UtgivningsortHelsingfors
FörlagWSOYpro
Antal sidor564
ISBN (tryckt)978-951-0-34410-1
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Vetenskapsgrenar

• 312 Klinisk medicin

Citera det här

Hiltunen, E., Holmberg, P., Jyväsjärvi, E. J., Kaikkonen, M., Lindblom-Ylänne, S., Nienstedt, W., & Wähälä, K. (Red.) (2010). Galenos: Introduktion till medicinska studier. Helsingfors: WSOYpro.
Hiltunen, Erkki (Redaktör) ; Holmberg, Peter (Redaktör) ; Jyväsjärvi, Erkki J (Redaktör) ; Kaikkonen, Matti (Redaktör) ; Lindblom-Ylänne, Sari (Redaktör) ; Nienstedt, Walter (Redaktör) ; Wähälä, Kristiina (Redaktör). / Galenos : Introduktion till medicinska studier. Helsingfors : WSOYpro, 2010. 564 s.
@book{8641c70b392e4cd29aafc8f61b6c844a,
title = "Galenos: Introduktion till medicinska studier",
keywords = "312 Klinisk medicin",
editor = "Erkki Hiltunen and Peter Holmberg and Jyv{\"a}sj{\"a}rvi, {Erkki J} and Matti Kaikkonen and Sari Lindblom-Yl{\"a}nne and Walter Nienstedt and Kristiina W{\"a}h{\"a}l{\"a}",
year = "2010",
language = "svenska",
isbn = "978-951-0-34410-1",
publisher = "WSOYpro",
address = "Finland",

Galenos : Introduktion till medicinska studier. / Hiltunen, Erkki (Redaktör); Holmberg, Peter (Redaktör); Jyväsjärvi, Erkki J (Redaktör); Kaikkonen, Matti (Redaktör); Lindblom-Ylänne, Sari (Redaktör); Nienstedt, Walter (Redaktör); Wähälä, Kristiina (Redaktör).

Helsingfors : WSOYpro, 2010. 564 s.

TY - BOOK

T1 - Galenos

T2 - Introduktion till medicinska studier

A2 - Hiltunen, Erkki

A2 - Holmberg, Peter

A2 - Jyväsjärvi, Erkki J

A2 - Kaikkonen, Matti

A2 - Lindblom-Ylänne, Sari

A2 - Nienstedt, Walter

A2 - Wähälä, Kristiina

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - 312 Klinisk medicin

M3 - Antologi eller special utgåva

SN - 978-951-0-34410-1

BT - Galenos

PB - WSOYpro

CY - Helsingfors

Hiltunen E, (ed.), Holmberg P, (ed.), Jyväsjärvi EJ, (ed.), Kaikkonen M, (ed.), Lindblom-Ylänne S, (ed.), Nienstedt W, (ed.) et al. Galenos: Introduktion till medicinska studier. Helsingfors: WSOYpro, 2010. 564 s.