Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikation100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä
    RedaktörerJussi Saramäki, Pentti Niemistö, Ari Kokko
    Antal sidor10
    FörlagMetsäntutkimuslaitos
    Utgivningsdatum2003
    Sidor7 - 16
    StatusPublicerad - 2003
    MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnMetsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja
    Nummer891

Citera det här

Riukulehto, S. J. (2003). Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa. I J. Saramäki, P. Niemistö, & A. Kokko (Red.), 100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä (s. 7 - 16). (Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja; Nr. 891). Metsäntutkimuslaitos.
    Riukulehto, Sulevi Juhani. / Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa. 100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä. redaktör / Jussi Saramäki ; Pentti Niemistö ; Ari Kokko. Metsäntutkimuslaitos, 2003. s. 7 - 16 (Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja; 891).
    @inbook{a7c0db0c30ce4b0896f7295398f35e8f,
    title = "Hankikylv{\"o}{\"a} ja kulotusta. Mets{\"a}ntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen mets{\"a}nvartijakoulussa ja mets{\"a}koulussa",
    author = "Riukulehto, {Sulevi Juhani}",
    year = "2003",
    language = "suomi",
    series = "Mets{\"a}ntutkimuslaitoksen tiedonantoja",
    publisher = "Mets{\"a}ntutkimuslaitos",
    number = "891",
    pages = "7 -- 16",
    editor = "Jussi Saram{\"a}ki and Pentti Niemist{\"o} and Ari Kokko",
    booktitle = "100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteisty{\"o}t{\"a} Tuomarniemell{\"a}",
    address = "Suomi",

Riukulehto, SJ 2003, Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa. i J Saramäki, P Niemistö & A Kokko (red), 100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja, nr. 891, Metsäntutkimuslaitos, s. 7 - 16.

Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa. / Riukulehto, Sulevi Juhani.

100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä. red. / Jussi Saramäki; Pentti Niemistö; Ari Kokko. Metsäntutkimuslaitos, 2003. s. 7 - 16 (Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja; Nr. 891).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

TY - CHAP

T1 - Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa

AU - Riukulehto, Sulevi Juhani

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja

SP - 7

EP - 16

BT - 100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä

A2 - Saramäki, Jussi

A2 - Niemistö, Pentti

A2 - Kokko, Ari

PB - Metsäntutkimuslaitos

Riukulehto SJ. Hankikylvöä ja kulotusta. Metsäntutkimuksen varhaisvaiheet Tuomarniemen metsänvartijakoulussa ja metsäkoulussa. I Saramäki J, Niemistö P, Kokko A, redaktörer, 100 vuotta tutkimuksen ja opetuksen yhteistyötä Tuomarniemellä. Metsäntutkimuslaitos. 2003. s. 7 - 16. (Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja; 891).