Hiilihydraatit ja niiden terveysvaikutukset - Miten arvioida hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden laatua?

Katja Hätönen, Jaana Lindström, Tiina Laatikainen

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagTHL
ISBN (elektroniskt)978-952-302-114-3
StatusPublicerad - 2014
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

@book{eb5817b55c744420b1dc80161c5c5864,
title = "Hiilihydraatit ja niiden terveysvaikutukset - Miten arvioida hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden laatua?",
keywords = "416 Elintarviketieteet",
author = "Katja H{\"a}t{\"o}nen and Jaana Lindstr{\"o}m and Tiina Laatikainen",
year = "2014",
language = "suomi",
publisher = "THL",
address = "Suomi",

}

Hiilihydraatit ja niiden terveysvaikutukset - Miten arvioida hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden laatua? / Hätönen, Katja; Lindström, Jaana ; Laatikainen, Tiina .

Helsinki : THL, 2014.

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

TY - BOOK

T1 - Hiilihydraatit ja niiden terveysvaikutukset - Miten arvioida hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden laatua?

AU - Hätönen, Katja

AU - Lindström, Jaana

AU - Laatikainen, Tiina

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - 416 Elintarviketieteet

M3 - Tutkimusraportti

BT - Hiilihydraatit ja niiden terveysvaikutukset - Miten arvioida hiilihydraattipitoisten elintarvikkeiden laatua?

PB - THL

CY - Helsinki

ER -