How reliable are the measurements of residual gluten in gluten-free foods?

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings 11th International Gluten Workshop, Beijing, China, August12-15, 2012
RedaktörerZhonghu He, Daowen Wang
Antal sidor5
UtgivningsortMexico
FörlagInternational Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT)
Utgivningsdatum2013
Sidor195-199
ISBN (tryckt)978-607-8263-29-5
StatusPublicerad - 2013
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangInternational Gluten Workshop - Beijing, Kina
Varaktighet: 12 aug 201215 aug 2012
Konferensnummer: 11

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., & Salovaara, H. (2013). How reliable are the measurements of residual gluten in gluten-free foods? I Z. He, & D. Wang (Red.), Proceedings 11th International Gluten Workshop, Beijing, China, August12-15, 2012 (s. 195-199). Mexico: International Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT).