Identifying Challenges of Food Living Labs in Food System Sustainability Transformation in Finland

Sanna Luoto, Jonathan Luger, Ella Kallio, Tuija Heikkilä, Mikael Lindell, Reetta Kivelä, Mari Sandell, Marjoleinen Van der Meij

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på värdpublikationProceedings of the OpenLivingLab Days Conference 2022
FörlagENoLL – European Network of Living Labs
Utgivningsdatum9 nov. 2022
ISBN (elektroniskt)9789464668605
StatusPublicerad - 9 nov. 2022
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangOpenLivingLab Days Conference - Turin, Turkiet
Varaktighet: 20 sep. 202223 sep. 2022

Vetenskapsgrenar

  • 1172 Miljövetenskap
  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här