Improving accuracy in detecting gluten

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationGF10 Second International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages : book of abstracts
Antal sidor2
UtgivningsortHelsinki
FörlagUniversity of Helsinki
Utgivningsdatum2010
Sidor15-16
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypD3 Professionella konferenshandlingar
EvenemangInternational Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages - Tampere, Finland
Varaktighet: 8 jun 201011 jun 2010
Konferensnummer: 2

Citera det här

Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., Loponen, J., & Salovaara, H. (2010). Improving accuracy in detecting gluten. I GF10 Second International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages: book of abstracts (s. 15-16). Helsinki: University of Helsinki.