Influence of germination conditions on the bioactivity of rye

Kirsi-Helena Liukkonen, Kati Katina, Anu Kaukovirta-Norja, Anna-Maija Lampi, Susanna Kariluoto, Vieno Piironen, Satu-Maarit Heinonen, Herman Adlercreutz, Anna Nurmi, Juha-Matti Pihlava, Kaisa Poutanen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationWhole grains and health
RedaktörerLen Marquart, David R. Jacobs, Graeme H. MacIntosh, Kaisa Poutanen, Marla Reicks
Antal sidor11
UtgivningsortAmes, Iowa
FörlagBlackwell Publishing
Utgivningsdatum2007
Sidor229-239
ISBN (tryckt)978-0-8138-0777-5
StatusPublicerad - 2007
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Liukkonen, K-H., Katina, K., Kaukovirta-Norja, A., Lampi, A-M., Kariluoto, S., Piironen, V., ... Poutanen, K. (2007). Influence of germination conditions on the bioactivity of rye. I L. Marquart, D. R. Jacobs, G. H. MacIntosh, K. Poutanen, & M. Reicks (Red.), Whole grains and health (s. 229-239). Ames, Iowa: Blackwell Publishing.