Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
UtgivningsortHelsinki
Utgivningsdatum2011
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
EvenemangProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' - Helsinki, Finland
Varaktighet: 18 maj 201120 maj 2011

Vetenskapsgrenar

• 4112 Skogsvetenskap

Citera det här

Olascoaga Gracia, B., Porcar-Castell, A., & Nikinmaa, E. (2011). Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' Helsinki.
Olascoaga Gracia, Beñat ; Porcar-Castell, Albert ; Nikinmaa, Eero. / Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Helsinki, 2011.
@inproceedings{ec1384efaf47467b9ee96662772a7d1a,
title = "Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L.",
keywords = "4112 Forestry",
author = "{Olascoaga Gracia}, Be{\~n}at and Albert Porcar-Castell and Eero Nikinmaa",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Olascoaga Gracia, B, Porcar-Castell, A & Nikinmaa, E 2011, Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L. i Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Helsinki, Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change', Helsinki, Finland, 18/05/2011.

Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L. / Olascoaga Gracia, Beñat; Porcar-Castell, Albert; Nikinmaa, Eero.

TY - GEN

T1 - Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L.

AU - Olascoaga Gracia, Beñat

AU - Porcar-Castell, Albert

AU - Nikinmaa, Eero

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 4112 Forestry

M3 - Conference contribution

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

CY - Helsinki

Olascoaga Gracia B, Porcar-Castell A, Nikinmaa E. Influence of temperature in the recovery from photodamage in Pinus sylvestris L. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Helsinki. 2011