International student teachers as intercultural experts?

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationCritical Intercultural Competences and Teacher Education.
RedaktörerFred Dervin, Robyn Moloney, Ashley Simpson
FörlagRoutledge
Utgivningsdatum2018
Status!!Accepted/In press - 2018
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Hahl, K., & Niemi, P-M. (Accepterad/under tryckning). International student teachers as intercultural experts? I F. Dervin, R. Moloney, & A. Simpson (Red.), Critical Intercultural Competences and Teacher Education. Routledge.
Hahl, Kaisa ; Niemi, Pia-Maria. / International student teachers as intercultural experts?. Critical Intercultural Competences and Teacher Education. . redaktör / Fred Dervin ; Robyn Moloney ; Ashley Simpson. Routledge, 2018.
@inbook{c0beb358ea9345d28f47486c4d4b6cae,
title = "International student teachers as intercultural experts?",
keywords = "516 Educational sciences",
author = "Kaisa Hahl and Pia-Maria Niemi",
year = "2018",
language = "English",
editor = "Dervin, {Fred } and Robyn Moloney and Ashley Simpson",
booktitle = "Critical Intercultural Competences and Teacher Education.",
publisher = "Routledge",
address = "International",

Hahl, K & Niemi, P-M 2018, International student teachers as intercultural experts? i F Dervin, R Moloney & A Simpson (red), Critical Intercultural Competences and Teacher Education. . Routledge.

International student teachers as intercultural experts? / Hahl, Kaisa; Niemi, Pia-Maria.

Critical Intercultural Competences and Teacher Education. . red. / Fred Dervin; Robyn Moloney; Ashley Simpson. Routledge, 2018.

TY - CHAP

T1 - International student teachers as intercultural experts?

AU - Hahl, Kaisa

AU - Niemi, Pia-Maria

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 516 Educational sciences

M3 - Chapter

BT - Critical Intercultural Competences and Teacher Education.

A2 - Dervin, Fred

A2 - Moloney, Robyn

A2 - Simpson, Ashley

PB - Routledge