Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections

Sanna Aaltonen, Päivi Honkatukia

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationCultural practices and transitions in education
RedaktörerTarja Tolonen, Tarja Palmu, Sirpa Lappalainen, Tuuli Kurki
Antal sidor14
UtgivningsortLondon
FörlagTufnell Press
Utgivningsdatum2012
StatusPublicerad - 2012
Externt publiceradJa
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Aaltonen, S., & Honkatukia, P. (2012). Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections. I T. Tolonen, T. Palmu, S. Lappalainen, & T. Kurki (Red.), Cultural practices and transitions in education London: Tufnell Press.
Aaltonen, Sanna ; Honkatukia, Päivi. / Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections. Cultural practices and transitions in education. redaktör / Tarja Tolonen ; Tarja Palmu ; Sirpa Lappalainen ; Tuuli Kurki. London : Tufnell Press, 2012.
@inbook{5957d8e3d8ba4bb08fc8cc2fa866a41a,
title = "Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections",
author = "Sanna Aaltonen and P{\"a}ivi Honkatukia",
year = "2012",
language = "English",
editor = "Tarja Tolonen and Tarja Palmu and Sirpa Lappalainen and Kurki, {Tuuli }",
booktitle = "Cultural practices and transitions in education",
publisher = "Tufnell Press",
address = "International",

Aaltonen, S & Honkatukia, P 2012, Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections. i T Tolonen, T Palmu, S Lappalainen & T Kurki (red), Cultural practices and transitions in education. Tufnell Press, London.

Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections. / Aaltonen, Sanna; Honkatukia, Päivi.

Cultural practices and transitions in education. red. / Tarja Tolonen; Tarja Palmu; Sirpa Lappalainen; Tuuli Kurki. London : Tufnell Press, 2012.

TY - CHAP

T1 - Interviewing young people in institutional contexts—methodological reflections

AU - Aaltonen, Sanna

AU - Honkatukia, Päivi