Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationSuffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements
RedaktörerLeonardo Cohen
UtgivningsortLisbon
FörlagLisbon University Press
Status!!Accepted/In press - 2018
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 614 Teologi

Citera det här

Räisänen-Schröder, P. (Accepterad/under tryckning). Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott. I L. Cohen (Red.), Suffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements Lisbon: Lisbon University Press.
Räisänen-Schröder, Päivi. / Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott. Suffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements. redaktör / Leonardo Cohen. Lisbon : Lisbon University Press, 2018.
@inbook{3101a98e6e08492ea3931ae426050f5a,
title = "Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott",
keywords = "614 Theology",
author = "P{\"a}ivi R{\"a}is{\"a}nen-Schr{\"o}der",
year = "2018",
language = "English",
editor = "Leonardo Cohen",
booktitle = "Suffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements",
publisher = "Lisbon University Press",
address = "Portugal",

Räisänen-Schröder, P 2018, Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott. i L Cohen (red.), Suffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements. Lisbon University Press, Lisbon.

Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott. / Räisänen-Schröder, Päivi.

Suffering and Disappointment in Early Modern Missionary Movements. red. / Leonardo Cohen. Lisbon : Lisbon University Press, 2018.

TY - CHAP

T1 - Jesuit Missionaries’ Suffering and Disappointment in the Neue Welt-Bott

AU - Räisänen-Schröder, Päivi

PY - 2018