Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationVai pelkkää retoriikkaa? 2 : Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista
    RedaktörerJari Hoffrén, Kari Palonen
    Antal sidor15
    UtgivningsortJyväskylä
    FörlagJyväskylän yliopisto
    Utgivningsdatum1994
    Sidor21 - 36
    StatusPublicerad - 1994
    MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnValtio-opin laitoksen julkaisuja
    FörlagJyväskylän yliopisto
    Nummer67

Citera det här

Riukulehto, S. J. (1994). Kapitalismin kaksi haastajaa: Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta. I J. Hoffrén, & K. Palonen (Red.), Vai pelkkää retoriikkaa? 2: Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista (s. 21 - 36). (Valtio-opin laitoksen julkaisuja; Nr. 67). Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto.
    Riukulehto, Sulevi Juhani. / Kapitalismin kaksi haastajaa : Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta. Vai pelkkää retoriikkaa? 2: Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista. redaktör / Jari Hoffrén ; Kari Palonen. Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1994. s. 21 - 36 (Valtio-opin laitoksen julkaisuja; 67).
    @inbook{c256280c1e814099b264c88ea4720159,
    title = "Kapitalismin kaksi haastajaa: Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua veblenil{\"a}isest{\"a} n{\"a}k{\"o}kulmasta",
    author = "Riukulehto, {Sulevi Juhani}",
    year = "1994",
    language = "suomi",
    series = "Valtio-opin laitoksen julkaisuja",
    publisher = "Jyv{\"a}skyl{\"a}n yliopisto",
    number = "67",
    pages = "21 -- 36",
    editor = "Jari Hoffr{\'e}n and Kari Palonen",
    booktitle = "Vai pelkk{\"a}{\"a} retoriikkaa? 2",
    address = "Suomi",

Riukulehto, SJ 1994, Kapitalismin kaksi haastajaa: Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta. i J Hoffrén & K Palonen (red), Vai pelkkää retoriikkaa? 2: Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista. Valtio-opin laitoksen julkaisuja, nr. 67, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylä, s. 21 - 36.

Kapitalismin kaksi haastajaa : Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta. / Riukulehto, Sulevi Juhani.

Vai pelkkää retoriikkaa? 2: Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista. red. / Jari Hoffrén; Kari Palonen. Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 1994. s. 21 - 36 (Valtio-opin laitoksen julkaisuja; Nr. 67).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

TY - CHAP

T1 - Kapitalismin kaksi haastajaa

T2 - Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta

AU - Riukulehto, Sulevi Juhani

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Valtio-opin laitoksen julkaisuja

SP - 21

EP - 36

BT - Vai pelkkää retoriikkaa? 2

A2 - Hoffrén, Jari

A2 - Palonen, Kari

PB - Jyväskylän yliopisto

CY - Jyväskylä

Riukulehto SJ. Kapitalismin kaksi haastajaa: Marxilaisen dialektiikan ja institutionalistisen evolutionismin erottelua vebleniläisestä näkökulmasta. I Hoffrén J, Palonen K, redaktörer, Vai pelkkää retoriikkaa? 2: Politologisia tutkimuksia klassikoista, käsitteistä ja kartoista. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto. 1994. s. 21 - 36. (Valtio-opin laitoksen julkaisuja; 67).