Kauratuotteiden puhtauden varmistaminen ja prolamiinien tila

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Sammanfattning

Sontag-Strohm, T., Salovaara, H. ja Brinck, O. 2001. Kauratuotteiden puhtauden varmistaminen ja prolamiinien tila. Sivut 141-147 teoksessa: H. Salovaara ja T. Sontag-Strohm (toim.) Kaurasta elinvoimaa. Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos. EKT-sarja 1221.
Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationKaurasta elinvoimaa
Antal sidor6
VolymEKT-sarja 1221
FörlagHelsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
Utgivningsdatum2001
StatusPublicerad - 2001
MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., & Brinck, O. (2001). Kauratuotteiden puhtauden varmistaminen ja prolamiinien tila. I Kaurasta elinvoimaa (Vol. EKT-sarja 1221). Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos.