Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationSuunnittelusta käsin : Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua
    RedaktörerAna Nuutinen, Päivi Fernström, Sirpa Kokko, Henna Lahti
    Antal sidor13
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagHelsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos
    Utgivningsdatum2014
    Sidor52-64
    ISBN (elektroniskt)978-951-51-0511-0
    StatusPublicerad - 2014
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnKotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja
    Nummer36
    ISSN (tryckt)1798-713X

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Räisänen, R., Kouhia, A., & Kärnä-Behm, J. (2014). Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa. I A. Nuutinen, P. Fernström, S. Kokko, & H. Lahti (Red.), Suunnittelusta käsin: Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua (s. 52-64). (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nr. 36). Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos.
    Räisänen, Riikka ; Kouhia, Anna ; Kärnä-Behm, Jaana. / Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa. Suunnittelusta käsin: Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua. redaktör / Ana Nuutinen ; Päivi Fernström ; Sirpa Kokko ; Henna Lahti. Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2014. s. 52-64 (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 36).
    @inbook{2fc25cc3c2544605bedc8c88889dd793,
    title = "Kest{\"a}vyys ja k{\"a}ytett{\"a}vyys k{\"a}sity{\"o}n suunnittelussa",
    keywords = "516 Kasvatustieteet, k{\"a}sity{\"o}tiede",
    author = "Riikka R{\"a}is{\"a}nen and Anna Kouhia and Jaana K{\"a}rn{\"a}-Behm",
    year = "2014",
    language = "suomi",
    series = "Kotitalous- ja k{\"a}sity{\"o}tieteiden julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos",
    number = "36",
    pages = "52--64",
    editor = "Nuutinen, {Ana } and Fernstr{\"o}m, {P{\"a}ivi } and Kokko, {Sirpa } and Henna Lahti",
    booktitle = "Suunnittelusta k{\"a}sin",
    address = "Suomi",

Räisänen, R, Kouhia, A & Kärnä-Behm, J 2014, Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa. i A Nuutinen, P Fernström, S Kokko & H Lahti (red), Suunnittelusta käsin: Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua. Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja, nr. 36, Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, Helsinki, s. 52-64.

Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa. / Räisänen, Riikka; Kouhia, Anna; Kärnä-Behm, Jaana.

Suunnittelusta käsin: Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua. red. / Ana Nuutinen; Päivi Fernström; Sirpa Kokko; Henna Lahti. Helsinki : Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos, 2014. s. 52-64 (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; Nr. 36).

TY - CHAP

T1 - Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa

AU - Räisänen, Riikka

AU - Kouhia, Anna

AU - Kärnä-Behm, Jaana

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - 516 Kasvatustieteet

KW - käsityötiede

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja

SP - 52

EP - 64

BT - Suunnittelusta käsin

A2 - Nuutinen, Ana

A2 - Fernström, Päivi

A2 - Kokko, Sirpa

A2 - Lahti, Henna

PB - Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos

CY - Helsinki

Räisänen R, Kouhia A, Kärnä-Behm J. Kestävyys ja käytettävyys käsityön suunnittelussa. I Nuutinen A, Fernström P, Kokko S, Lahti H, redaktörer, Suunnittelusta käsin: Käsityön tutkimuksen ja opetuksen vuoropuhelua. Helsinki: Helsingin yliopisto, opettajankoulutuslaitos. 2014. s. 52-64. (Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja; 36).