Anna Maria Aulikki Solin (Redaktör), Sirkka Johanna Vaattovaara (Redaktör), Niina Margareta Hynninen (Redaktör), Ulla Tiililä (Redaktör), Taru Maarit Nordlund (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

Originalspråkmångspråkig
UtgivningsortJyväskylä
FörlagSuomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry
Volym74
Antal sidor233
ISBN (elektroniskt)978-951-9388-63-2
StatusPublicerad - dec 2016
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

Namn AFinLAn vuosikirja
FörlagSuomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry.
Volym74
ISSN (elektroniskt)2343-2608

Vetenskapsgrenar

• 6121 Språkvetenskaper

Citera det här

Solin, A. M. A., Vaattovaara, S. J., Hynninen, N. M., Tiililä, U., & Nordlund, T. M. (Red.) (2016). Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions. ( AFinLAn vuosikirja; Vol. 74). Jyväskylä: Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry.
@book{809c47bfa5ea481fa0b02f8be8bd87f7,
title = "Kielenk{\"a}ytt{\"a}j{\"a} muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions.",
keywords = "6121 Spr{\aa}kvetenskaper",
editor = "Solin, {Anna Maria Aulikki} and Vaattovaara, {Sirkka Johanna} and Hynninen, {Niina Margareta} and Ulla Tiilil{\"a} and Nordlund, {Taru Maarit}",
year = "2016",
month = "12",
language = "m{\aa}ngspr{\aa}kig",
volume = "74",
series = "AFinLAn vuosikirja",
publisher = "Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry",
address = "Finland",

Solin, AMA, Vaattovaara, SJ, Hynninen, NM, Tiililä, U & Nordlund, TM (red) 2016, Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions. AFinLAn vuosikirja, vol. 74, vol. 74, Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry, Jyväskylä.

Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions. / Solin, Anna Maria Aulikki (Redaktör); Vaattovaara, Sirkka Johanna (Redaktör); Hynninen, Niina Margareta (Redaktör); Tiililä, Ulla (Redaktör); Nordlund, Taru Maarit (Redaktör).

Jyväskylä : Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry, 2016. 233 s. ( AFinLAn vuosikirja; Vol. 74).

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

TY - BOOK

T1 - Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions.

A2 - Solin, Anna Maria Aulikki

A2 - Vaattovaara, Sirkka Johanna

A2 - Hynninen, Niina Margareta

A2 - Tiililä, Ulla

A2 - Nordlund, Taru Maarit

PY - 2016/12

Y1 - 2016/12

KW - 6121 Språkvetenskaper

M3 - Antologi eller special utgåva

VL - 74

T3 - AFinLAn vuosikirja

BT - Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions.

PB - Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry

CY - Jyväskylä

Solin AMA, (ed.), Vaattovaara SJ, (ed.), Hynninen NM, (ed.), Tiililä U, (ed.), Nordlund TM, (ed.). Kielenkäyttäjä muuttuvissa instituutioissa. The language user in changing institutions. Jyväskylä: Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry, 2016. 233 s. ( AFinLAn vuosikirja).