Kiinan kasvava vaikutusvalta

Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta?

Mikael Andreas Mattlin

Forskningsoutput: ArbetsdokumentDiskussionsartiklarAllmänheten

Originalspråkfinska
UtgivningsortHelsinki
FörlagFinnish Institute of International Affairs
Sidor1-8
Antal sidor8
ISBN (elektroniskt)978-951-769-376-9
StatusPublicerad - mar 2013
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Citera det här

Mattlin, M. A. (2013). Kiinan kasvava vaikutusvalta: Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta? (s. 1-8). (FIIA Briefing Paper; Nr. 125). Helsinki: Finnish Institute of International Affairs.
Mattlin, Mikael Andreas. / Kiinan kasvava vaikutusvalta : Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta?. Helsinki : Finnish Institute of International Affairs, 2013. s. 1-8 (FIIA Briefing Paper; 125).
@techreport{a48c419188bd481eb2d59d1c49f3923e,
title = "Kiinan kasvava vaikutusvalta: Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta?",
author = "Mattlin, {Mikael Andreas}",
year = "2013",
month = "3",
language = "suomi",
series = "FIIA Briefing Paper",
publisher = "Finnish Institute of International Affairs",
number = "125",
pages = "1--8",
address = "Suomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Finnish Institute of International Affairs",

Mattlin, MA 2013 'Kiinan kasvava vaikutusvalta: Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta?' FIIA Briefing Paper, nr. 125, Finnish Institute of International Affairs, Helsinki, s. 1-8.

Kiinan kasvava vaikutusvalta : Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta? / Mattlin, Mikael Andreas.

Helsinki : Finnish Institute of International Affairs, 2013. s. 1-8 (FIIA Briefing Paper; Nr. 125).

Forskningsoutput: ArbetsdokumentDiskussionsartiklarAllmänheten

TY - UNPB

T1 - Kiinan kasvava vaikutusvalta

T2 - Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta?

AU - Mattlin, Mikael Andreas

PY - 2013/3

Y1 - 2013/3

M3 - Keskustelupaperi

T3 - FIIA Briefing Paper

SP - 1

EP - 8

BT - Kiinan kasvava vaikutusvalta

PB - Finnish Institute of International Affairs

CY - Helsinki

Mattlin MA. Kiinan kasvava vaikutusvalta: Tuovatko taloussuhteet Kiinalle poliittista vipuvartta? Helsinki: Finnish Institute of International Affairs. 2013 mar, s. 1-8. (FIIA Briefing Paper; 125).