Projekt per år
Sammanfattning
Tulevaisuuden jogurtit ja kastikkeet voivat saada miellyttävän suutuntuman ja hyvän säilyvyyden kuusikumista, uudesta luontaisesta kotimaisesta stabilointiaineesta.
Originalspråk | finska |
---|---|
Tidskrift | Kemia - Kemi |
Volym | 43 |
Nummer | 6 |
Sidor (från-till) | 50-51 |
Antal sidor | 2 |
ISSN | 0355-1628 |
Status | Publicerad - 11 okt. 2016 |
MoE-publikationstyp | D1 Artikel i en branschtidskrift |
Vetenskapsgrenar
- 416 Livsmedelsvetenskap
Projekt
- 2 Slutfört
-
WOODLIPS: Nya vedbaserade emulgeringsmedel för överlägsen lipidstabilisering
Lehtonen, M. (Deltagare), Lahtinen, M. (Deltagare) & Mikkonen, K. S. (Projektledare)
01/01/2016 → 31/12/2018
Projekt: Forskningsprojekt
-
MESTA: Mechanisms of Emulsion STAbilization by novel plant-derived hydrocolloids (Academy of Finland)
Mikkonen, K. S. (Projektledare)
01/09/2013 → 31/08/2016
Projekt: Forskningsprojekt