Projekt per år
Originalspråk | finska |
---|
Förlag | University of Helsinki, Ruralia Institute |
---|---|
Antal sidor | 86 |
ISBN (elektroniskt) | 978-951-51-3785-2 |
Status | Publicerad - 2020 |
MoE-publikationstyp | D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie |
Publikationsserier
Namn | Raportteja |
---|---|
Förlag | Ruralia Instituutti / Helsingin Yliopisto |
Nr. | 201 |
ISSN (elektroniskt) | 1796-0630 |
Vetenskapsgrenar
- 415 Övriga jordbruksvetenskaper
- 416 Livsmedelsvetenskap
Projekt
- 1 Slutfört
-
The change in the use of local foods in public kitchens and its regional economic effects
Viitaharju, L. (Projektledare), Kujala, S. (Deltagare), Hakala, O. (Deltagare), Trogen, A. (Deltagare) & Törmä, H. (Deltagare)
16/08/2019 → 31/01/2020
Projekt: Forskningsprojekt
Aktiviteter
- 2 !!Oral presentation
-
Julkiskeittiöiden lähiruoan käyttö ja merkitys aluetaloudelle
Viitaharju, L. (!!Speaker)
14 apr. 2021Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset
Viitaharju, L. (!!Speaker) & Kujala, S. (!!Speaker)
5 maj 2020Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation