La realización del subjuntivo del pasado en hablantes bolivianos

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkspanska
Titel på gästpublikationACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS
RedaktörerJukka Havu, Carita Klippi, Soili Hakulinen, Philippe Jacob, José Santisteban Fernández
Antal sidor16
UtgivningsortTampere
FörlagTampereen yliopistopaino
Utgivningsdatum2010
Sidor513-528
ISBN (elektroniskt) 978-951-44-8339-4
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangPohjoismainen Romanistikongressi - Tampere, Finland
Varaktighet: 12 aug 200815 aug 2008
Konferensnummer: 17.

Publikationsserier

NamnTampere Studies in Language, Translation and Culture, Series B 5
FörlagTampere University Press
ISSN (elektroniskt)1795-1208

Vetenskapsgrenar

• 612 Språk och litteratur

Citera det här

Kempas, I. (2010). La realización del subjuntivo del pasado en hablantes bolivianos. I J. Havu, C. Klippi, S. Hakulinen, P. Jacob, & J. Santisteban Fernández (Red.), ACTES DU XVIIe CONGRÈS DES ROMANISTES SCANDINAVES / ACTAS DEL XVII CONGRESO DE ROMANISTAS ESCANDINAVOS (s. 513-528). (Tampere Studies in Language, Translation and Culture, Series B 5). Tampere: Tampereen yliopistopaino.