Lactic acid bacteria in cereal based products

Hannu Salovaara, Michael Gänzle

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Sammanfattning

Salovaara, H. & Gänzle, M. 2012. Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products. Pages 227-245 in "Lactic acid Bacteria - Microbiological and Functional Aspects", 4th edition, S. Lahtinen, A.C. Ouwehand, S. Salminen & A. von Wright (eds.). CRC Press. Taylor & Francis Group, Boca Raton, FL.
Originalspråkengelska
Titel på värdpublikationLactic acid Bacteria : Microbiological and Functional Aspects
RedaktörerSampo Lahtinen, Arthur Ouwehand, Seppo Salminen , Atte von Wright
UtgivningsortBoca Raton, London, New York
FörlagTaylor & Francis/CRC Press
Utgivningsdatum2012
Utgåva4
Sidor227-245
ISBN (tryckt)978-1-4398-3677-4
ISBN (elektroniskt)978-1-4398-3678-1
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 415 Övriga jordbruksvetenskaper
  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här