Projekt per år
Sammanfattning
Salovaara, H. & Gänzle, M. 2012. Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products. Pages 227-245 in "Lactic acid Bacteria - Microbiological and Functional Aspects", 4th edition, S. Lahtinen, A.C. Ouwehand, S. Salminen & A. von Wright (eds.). CRC Press. Taylor & Francis Group, Boca Raton, FL.
Originalspråk | engelska |
---|---|
Titel på värdpublikation | Lactic acid Bacteria : Microbiological and Functional Aspects |
Redaktörer | Sampo Lahtinen, Arthur Ouwehand, Seppo Salminen , Atte von Wright |
Utgivningsort | Boca Raton, London, New York |
Förlag | Taylor & Francis/CRC Press |
Utgivningsdatum | 2012 |
Utgåva | 4 |
Sidor | 227-245 |
ISBN (tryckt) | 978-1-4398-3677-4 |
ISBN (elektroniskt) | 978-1-4398-3678-1 |
Status | Publicerad - 2012 |
MoE-publikationstyp | A3 Del av bok eller annan forskningsbok |
Vetenskapsgrenar
- 415 Övriga jordbruksvetenskaper
- 416 Livsmedelsvetenskap
Projekt
- 1 Aktiv
-
Sourdough baking and fermentation
Salovaara, H. (Deltagare), Loponen, J. (Deltagare), Kariluoto, S. (Deltagare), Sontag-Strohm, T. (Deltagare), Korhola, M. (Deltagare) & Häggman, M. (Deltagare)
01/01/1980 → …
Projekt: Forskningsprojekt