LAGging Behind or LEADER in Local Democracy?

Kjell Andersson, Imre Kovách

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråkengelska
UtgivningsortHelsingfors
FörlagSvenska social- och kommunalhögskolan
Antal sidor34
ISBN (tryckt)978-952-10-5211-8
ISBN (elektroniskt)978-952-10-5212-5
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Publikationsserier

NamnSSKH notat - SSKH reports and discussion papers
FörlagSvenska social- och kommunalhögskolan
Nr.3
ISSN (tryckt)1457-1250
ISSN (elektroniskt)1798-6966

Vetenskapsgrenar

• 514 Socialvetenskaper

Citera det här

Andersson, K., & Kovách, I. (2010). LAGging Behind or LEADER in Local Democracy? An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside. (SSKH notat - SSKH reports and discussion papers; Nr. 3). Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan.
Andersson, Kjell ; Kovách, Imre. / LAGging Behind or LEADER in Local Democracy? An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside. Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan, 2010. 34 s. (SSKH notat - SSKH reports and discussion papers; 3).
@book{f219a829ac3344a7bb86e9674c95d775,
title = "LAGging Behind or LEADER in Local Democracy?: An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside",
keywords = "514 Sociology",
author = "Kjell Andersson and Imre Kov{\'a}ch",
year = "2010",
language = "English",
isbn = "978-952-10-5211-8",
series = "SSKH notat - SSKH reports and discussion papers",
publisher = "Svenska social- och kommunalh{\"o}gskolan",
number = "3",
address = "Finland",

Andersson, K & Kovách, I 2010, LAGging Behind or LEADER in Local Democracy? An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside. SSKH notat - SSKH reports and discussion papers, nr. 3, Svenska social- och kommunalhögskolan, Helsingfors.

LAGging Behind or LEADER in Local Democracy? An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside. / Andersson, Kjell; Kovách, Imre.

Helsingfors : Svenska social- och kommunalhögskolan, 2010. 34 s. (SSKH notat - SSKH reports and discussion papers; Nr. 3).

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

TY - BOOK

T1 - LAGging Behind or LEADER in Local Democracy?

T2 - An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside

AU - Andersson, Kjell

AU - Kovách, Imre

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - 514 Sociology

M3 - Commissioned report

SN - 978-952-10-5211-8

T3 - SSKH notat - SSKH reports and discussion papers

BT - LAGging Behind or LEADER in Local Democracy?

PB - Svenska social- och kommunalhögskolan

CY - Helsingfors

Andersson K, Kovách I. LAGging Behind or LEADER in Local Democracy? An Assessment of LEADER-type Development Projects as a Tool for Democratic Integration in the Contested Countryside. Helsingfors: Svenska social- och kommunalhögskolan, 2010. 34 s. (SSKH notat - SSKH reports and discussion papers; 3).