Toivo Korja (Redaktör), Katriina Arhe (Redaktör), Pertti Kaikkonen (Redaktör), Annakaisa Korja (Redaktör), Raimo Lahtinen (Redaktör), Juha Pekka Lunkka (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagUniversity of Helsinki
    Antal sidor132
    ISBN (tryckt) 978-952-10-2179-4
    StatusPublicerad - 2008
    MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnReport / University of Helsinki, Institute of SeismologyS
    Nr.53
    ISSN (tryckt)0357-3060

Vetenskapsgrenar

• 117 Geografi och miljövetenskaper
    • geologia
    • geologi

Citera det här

Korja, T., Arhe, K., Kaikkonen, P., Korja, A., Lahtinen, R., & Lunkka, J. P. (Red.) (2008). LITHOSPHERE 2008: fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts. (Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS; Nr. 53). Helsinki: University of Helsinki.
    Korja, Toivo (Redaktör) ; Arhe, Katriina (Redaktör) ; Kaikkonen, Pertti (Redaktör) ; Korja, Annakaisa (Redaktör) ; Lahtinen, Raimo (Redaktör) ; Lunkka, Juha Pekka (Redaktör). / LITHOSPHERE 2008 : fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts. Helsinki : University of Helsinki, 2008. 132 s. (Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS; 53).
    @book{ccf404ae22f348b3a74a317e1b3bafcc,
    title = "LITHOSPHERE 2008: fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts",
    keywords = "117 Geography, Environmental sciences, geologia, geologi, geologia, geologi, geologia, geologi",
    editor = "Toivo Korja and Katriina Arhe and Pertti Kaikkonen and Annakaisa Korja and Raimo Lahtinen and Lunkka, {Juha Pekka}",
    year = "2008",
    language = "English",
    isbn = "978-952-10-2179-4",
    series = "Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS",
    publisher = "University of Helsinki",
    number = "53",
    address = "Finland",

Korja, T, Arhe, K, Kaikkonen, P, Korja, A, Lahtinen, R & Lunkka, JP (red) 2008, LITHOSPHERE 2008: fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts. Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS, nr. 53, University of Helsinki, Helsinki.

LITHOSPHERE 2008 : fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts. / Korja, Toivo (Redaktör); Arhe, Katriina (Redaktör); Kaikkonen, Pertti (Redaktör); Korja, Annakaisa (Redaktör); Lahtinen, Raimo (Redaktör); Lunkka, Juha Pekka (Redaktör).

Helsinki : University of Helsinki, 2008. 132 s. (Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS; Nr. 53).

TY - BOOK

T1 - LITHOSPHERE 2008

T2 - fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts

A2 - Korja, Toivo

A2 - Arhe, Katriina

A2 - Kaikkonen, Pertti

A2 - Korja, Annakaisa

A2 - Lahtinen, Raimo

A2 - Lunkka, Juha Pekka

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - 117 Geography, Environmental sciences

M3 - Anthology or special issue

SN - 978-952-10-2179-4

T3 - Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS

BT - LITHOSPHERE 2008

PB - University of Helsinki

CY - Helsinki

Korja T, (ed.), Arhe K, (ed.), Kaikkonen P, (ed.), Korja A, (ed.), Lahtinen R, (ed.), Lunkka JP, (ed.). LITHOSPHERE 2008: fifth symposium on the Structure, Composition and Evolution of the Lithosphere in Finland , University of Oulu, Linnanmaa Campus, November 5-6, 2008 : programme and extended abstracts. Helsinki: University of Helsinki, 2008. 132 s. (Report / University of Helsinki, Institute of SeismologyS; 53).