Local food options

Stefan Bäckman, Veronika Krumalova

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationPossibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture
RedaktörerJohn Sumelius (ed.)
Antal sidor12
UtgivningsortUppsala
FörlagSwedish University of Agricultural Sciences
Utgivningsdatum2005
Sidor23-34
ISBN (tryckt) 91-576-6857-4
StatusPublicerad - 2005
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnEkologiskt lantbruk
Volym43

Vetenskapsgrenar

• 411 Jordbruks- och skogsvetenskaper

Citera det här

Bäckman, S., & Krumalova, V. (2005). Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. I J. S. . . (Red.), Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture (s. 23-34). (Ekologiskt lantbruk; Vol. 43). Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences.
Bäckman, Stefan ; Krumalova, Veronika. / Local food options : a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. redaktör / John Sumelius (ed.). Uppsala : Swedish University of Agricultural Sciences, 2005. s. 23-34 (Ekologiskt lantbruk).
@inbook{266239d9fcb8480bbdb08fa68da5d745,
title = "Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland",
keywords = "411 Agriculture and forestry",
author = "Stefan B{\"a}ckman and Veronika Krumalova",
year = "2005",
language = "English",
isbn = "91-576-6857-4",
series = "Ekologiskt lantbruk",
publisher = "Swedish University of Agricultural Sciences",
pages = "23--34",
editor = "{John Sumelius (ed.)}",
booktitle = "Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture",
address = "Sweden",

Bäckman, S & Krumalova, V 2005, Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. i JS (red.), Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. Ekologiskt lantbruk, vol. 43, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, s. 23-34.

Local food options : a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. / Bäckman, Stefan; Krumalova, Veronika.

Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. red. / John Sumelius (ed.). Uppsala : Swedish University of Agricultural Sciences, 2005. s. 23-34 (Ekologiskt lantbruk; Vol. 43).

TY - CHAP

T1 - Local food options

T2 - a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland

AU - Bäckman, Stefan

AU - Krumalova, Veronika

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - 411 Agriculture and forestry

M3 - Chapter

SN - 91-576-6857-4

T3 - Ekologiskt lantbruk

SP - 23

EP - 34

BT - Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture

A2 - null, John Sumelius (ed.)

PB - Swedish University of Agricultural Sciences

CY - Uppsala

Bäckman S, Krumalova V. Local food options: a linear programming perspective on three organic farms in South Savolax, Finland. I JS, redaktör, Possibilities for and economic consequences of switching to local ecological recycling agriculture. Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences. 2005. s. 23-34. (Ekologiskt lantbruk).