Localising Global Care Work

A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationTransnationalism in the Global City
RedaktörerGerard Boucher, Grindsted Annette
FörlagUniversity of Deusto
Utgivningsdatum2012
ISBN (elektroniskt)978-84-9830-314-8
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnEDMIDI

Vetenskapsgrenar

• 5142 Social- och samhällspolitik
  • 5145 Socialarbete
  • 5141 Sociologi

Citera det här

Nordberg, C. (2012). Localising Global Care Work: A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime. I G. Boucher, & G. Annette (Red.), Transnationalism in the Global City (EDMIDI). University of Deusto.
Nordberg, Camilla. / Localising Global Care Work : A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime. Transnationalism in the Global City. redaktör / Gerard Boucher ; Grindsted Annette. University of Deusto, 2012. (EDMIDI).
@inbook{8445dcc8d4b3445598fdea2cb6fe4f38,
title = "Localising Global Care Work: A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime",
keywords = "5142 Social policy, 5145 Social work, 5141 Sociology",
author = "Camilla Nordberg",
year = "2012",
language = "English",
series = "EDMIDI",
publisher = "University of Deusto",
editor = "Gerard Boucher and Grindsted Annette",
booktitle = "Transnationalism in the Global City",
address = "Spain",

Nordberg, C 2012, Localising Global Care Work: A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime. i G Boucher & G Annette (red), Transnationalism in the Global City. EDMIDI, University of Deusto.

Localising Global Care Work : A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime. / Nordberg, Camilla.

Transnationalism in the Global City. red. / Gerard Boucher; Grindsted Annette. University of Deusto, 2012. (EDMIDI).

TY - CHAP

T1 - Localising Global Care Work

T2 - A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime

AU - Nordberg, Camilla

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 5142 Social policy

KW - 5145 Social work

KW - 5141 Sociology

M3 - Chapter

T3 - EDMIDI

BT - Transnationalism in the Global City

A2 - Boucher, Gerard

A2 - Annette, Grindsted

PB - University of Deusto

Nordberg C. Localising Global Care Work: A Discourse on Migrant Care Workers in the Nordic Welfare Regime. I Boucher G, Annette G, redaktörer, Transnationalism in the Global City. University of Deusto. 2012. (EDMIDI).