Long-term variation of air pollution in eastern Lapland

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
    Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009
    RedaktörerMarkku Kulmala, Jaana Bäck, Tuomo Nieminen, Antti Lauri
    Antal sidor6
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagFinnish Association for Aerosol Research
    Utgivningsdatum2009
    Sidor219-224
    StatusPublicerad - 2009
    MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar
    EvenemangAnnual workshop / Finnish Center of Excellence and Graduate School in "Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change - Helsinki, Finland
    Varaktighet: 27 apr 200929 apr 2009

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
    FörlagFinnish Association for Aerosol Research
    Nummer102
    ISSN (tryckt)0784-3496

Bibliografisk information

Finnish Association for Aerosol Research,;
    Report series in aerosol science, 102;
    978-952-5822-03-8;
    Markku Kulmala, Jaana Bäck, Tuomo Nieminen and Antti Lauri, editors;
    Report series in aerosol science, 102;

Volume:
    Proceeding volume:

Citera det här

Kyrö, E-M., Vakkari, V., Lehtipalo, K., Virkkula, A., Riipinen, I., & Kulmala, M. (2009). Long-term variation of air pollution in eastern Lapland. I M. Kulmala, J. Bäck, T. Nieminen, & A. Lauri (Red.), Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009 (s. 219-224). (Report series in aerosol science; Nr. 102). Helsinki: Finnish Association for Aerosol Research.
    Kyrö, E.-M. ; Vakkari, V. ; Lehtipalo, K. ; Virkkula, A. ; Riipinen, I. ; Kulmala, M. / Long-term variation of air pollution in eastern Lapland. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009. redaktör / Markku Kulmala ; Jaana Bäck ; Tuomo Nieminen ; Antti Lauri. Helsinki : Finnish Association for Aerosol Research, 2009. s. 219-224 (Report series in aerosol science; 102).
    @inproceedings{4903d8ce34304ad88128e7ab6582094c,
    title = "Long-term variation of air pollution in eastern Lapland",
    author = "E.-M. Kyr{\"o} and V. Vakkari and K. Lehtipalo and A. Virkkula and I. Riipinen and M. Kulmala",
    note = "Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, 102; 978-952-5822-03-8; Markku Kulmala, Jaana B{\"a}ck, Tuomo Nieminen and Antti Lauri, editors; Report series in aerosol science, 102; Volume: Proceeding volume:",
    year = "2009",
    language = "English",
    series = "Report series in aerosol science",
    publisher = "Finnish Association for Aerosol Research",
    number = "102",
    pages = "219--224",
    editor = "Markku Kulmala and Jaana B{\"a}ck and Tuomo Nieminen and Antti Lauri",
    booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'",
    address = "Finland",

Kyrö, E-M, Vakkari, V, Lehtipalo, K, Virkkula, A, Riipinen, I & Kulmala, M 2009, Long-term variation of air pollution in eastern Lapland. i M Kulmala, J Bäck, T Nieminen & A Lauri (red), Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009. Report series in aerosol science, nr. 102, Finnish Association for Aerosol Research, Helsinki, s. 219-224, Annual workshop / Finnish Center of Excellence and Graduate School in "Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change, Helsinki, Finland, 27/04/2009.

Long-term variation of air pollution in eastern Lapland. / Kyrö, E.-M.; Vakkari, V.; Lehtipalo, K.; Virkkula, A.; Riipinen, I.; Kulmala, M.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009. red. / Markku Kulmala; Jaana Bäck; Tuomo Nieminen; Antti Lauri. Helsinki : Finnish Association for Aerosol Research, 2009. s. 219-224 (Report series in aerosol science; Nr. 102).

TY - GEN

T1 - Long-term variation of air pollution in eastern Lapland

AU - Kyrö, E.-M.

AU - Vakkari, V.

AU - Lehtipalo, K.

AU - Virkkula, A.

AU - Riipinen, I.

AU - Kulmala, M.

N1 - Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, 102; 978-952-5822-03-8; Markku Kulmala, Jaana Bäck, Tuomo Nieminen and Antti Lauri, editors; Report series in aerosol science, 102; Volume: Proceeding volume:

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 219

EP - 224

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change'

A2 - Kulmala, Markku

A2 - Bäck, Jaana

A2 - Nieminen, Tuomo

A2 - Lauri, Antti

PB - Finnish Association for Aerosol Research

CY - Helsinki

Kyrö E-M, Vakkari V, Lehtipalo K, Virkkula A, Riipinen I, Kulmala M. Long-term variation of air pollution in eastern Lapland. I Kulmala M, Bäck J, Nieminen T, Lauri A, redaktörer, Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' : Annual Workshop 27.-29.4.2009. Helsinki: Finnish Association for Aerosol Research. 2009. s. 219-224. (Report series in aerosol science; 102).