Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Originalspråksvenska
UtgivningsortHelsingfors
FörlagCEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Volym1
StatusPublicerad - 2002
MoE-publikationstypD4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller studie

Publikationsserier

NamnRapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism
FörlagCEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet
Nr.1/2002

Vetenskapsgrenar

• 5141 Sociologi

Citera det här

Saksela-Bergholm, S. (2002). Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland. (Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism; Nr. 1/2002). Helsingfors: CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet.
Saksela-Bergholm, Sanna. / Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland. Helsingfors : CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2002. (Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism; 1/2002).
@book{9f39a86582044fa6b9d9c5a418d94160,
title = "M{\aa}ngkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland",
keywords = "5141 Sociologi",
author = "Sanna Saksela-Bergholm",
year = "2002",
language = "svenska",
volume = "1",
series = "Rapporter och diskussionsinl{\"a}gg = Occasional papers / Centret f{\"o}r forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism",
publisher = "CEREN, Svenska social- och kommunalh{\"o}gskolan vid Helsingfors universitet",
number = "1/2002",
address = "Finland",

Saksela-Bergholm, S 2002, Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland. Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism, nr. 1/2002, vol. 1, CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, Helsingfors.

Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland. / Saksela-Bergholm, Sanna.

Helsingfors : CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2002. (Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism; Nr. 1/2002).

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

TY - BOOK

T1 - Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland

AU - Saksela-Bergholm, Sanna

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - 5141 Sociologi

M3 - Beställd rapport

VL - 1

T3 - Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism

BT - Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland

PB - CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet

CY - Helsingfors

Saksela-Bergholm S. Mångkuluturella organisationer och invandrarorganisationer i FInland. Helsingfors: CEREN, Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, 2002. (Rapporter och diskussionsinlägg = Occasional papers / Centret för forskning om etniska relationer och nationalism = Centre for research and ethnic relations and nationalism; 1/2002).