S Willför, C Xu, Maija Tenkanen, K Sundberg, B Holmbom

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationItalics 4 : Science & technology of biomass: Advances and challenges : materials, chemicals & processes from agricultural and forest biomass, May 8-10, 2007, Villa Mondragone, Tor Vergata University, Monte Porzio Catone, Rome, Italy : proceedings book
Antal sidor4
UtgivningsortRome
FörlagTor Vergata University
Utgivningsdatum2007
Sidor121-124
StatusPublicerad - 2007
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
Evenemang Italics 4 - Roma, Italien
Varaktighet: 8 maj 200710 maj 2007
Konferensnummer: 4

Vetenskapsgrenar

• 116 Kemi
  • 220 Industriell bioteknologi

Citera det här

Willför, S., Xu, C., Tenkanen, M., Sundberg, K., & Holmbom, B. (2007). Mannans in pulping waste waters: a remarkable source of hydrocolloids and new advanced materials. I Italics 4 : Science & technology of biomass: Advances and challenges : materials, chemicals & processes from agricultural and forest biomass, May 8-10, 2007, Villa Mondragone, Tor Vergata University, Monte Porzio Catone, Rome, Italy : proceedings book (s. 121-124). Rome: Tor Vergata University.